Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΜΠΑΛΑ-ΓΚΟΛ & ΘΕΑΜΑ

Ολοι λενε πως παιζουνε μπαλα..αλλα τελικα τι ειναι η μπαλα ? ειναι μήπως το αποτέλεσμα και οι νίκες? ειναι η καταστροφή του παιχνιδιου του αντίπαλου και η αξιοποιηση μίας στιγμιαίας ευκαιρίας ,να βαλουμε ένα γκολ,να παρουμε το αποτέλεσμα ? αλήθεια πολλές φορες αναρωτηθηκα .Με τι ειναι ευχαριστημένος ο οπαδός? να κερδίζει η ομάδα του, να παιρνει τους βαθμούς μόνο? να παιζει ωραία μπάλα και να χάνει? διίστανται οι αποψεις..
οι μεν βάζελοι έχουν χρόνια αποδεχτεί, οτι ειναι στο DNA της ομάδας τους να παίζει για το αποτέλεσμα περιμένοντας τον αντίπαλο,με το τσουκου -τσουκου μπολ ,να κλεψουν τη νίκη ,να πάρουν το αποτέλεσμα. .την επόμενη πανηγυρίζουν για τις νίκες τους και δοξαζουν το θεό που γλιτωσαν.το" θέαμα "που παρουσιάζουν τις πιο πολλες φορές αποκρουστικό..γι αυτους όμως ,και το φιλικό τους και ¨ανεξάρτητο " τύπο, έπαιξαν "καταπληκτικα ,φόρεσαν το ευρωπαϊκό τους κουστουμι,πηραν επαγγελματικη νίκη κλπ".αποθέωση!
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα ειλικρινά ποτέ δε ζήλεψα καμμία ευρωπαϊκή νίκη των βάζελων.
πρέπει να το χει και μενα το DNA μου..
ειναι αυτο που έχουμε ολοι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ..δεν μας αρκεί,δεν ειμαστε ευχαριστημένοι με οποια νίκη απλώς..εμείς θέλουμε και να ισοπεδωνουμε τον αντίπαλο.θελουμε να μην τον αφήνουμε να πάρει ανάσα. να αλλαζουμε τη μπαλα γρηγορα .να ζωγραφιζουμε στο χορτο.να κανουμε ευκαιρίες πολλές,πολλα γκολ. και να έχουμε στην ομάδα μας παιχταράδες.Μάγους .να κάνουνε παπαδες. να μας θυμίζουν το πραγματικό ποδόσφαιρο. αυτό που αγαπαει ο κόσμος.
Ετσι ητανε ο ΘΡΥΛΟΣ μας τη Πέμπτη. γεμάτος ομορφιά .γεμάτος μαγεία. ζωγράφιζε.δεν θέλαμε να τελειώσει το ματς.
ο.ο.ο. ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

1 σχόλιο: