Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ 2-1

Κέρδισε πάλι ο ολυμπιακός  παίζοντας κατα διαστήματα ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο με ρυθμό.
με έξοχους τους Γκαλέτι-Ντιόγο-Τορο-Ντομί-Πατσα-Ντουντού και Λετο. ολους αυτούς στο επιθετικο κομματι.Ο Μπελούτσι φαίνεται να εχει κουραστεί η να μη σκεφτεται σωστά.τα σεντερ μπακ απόψε ηταν αστα να πανε.. η ομάδα εδειξε και πάλι την αδυναμία της που είναι να επανακτάει την κατοχή στις επιθέσεις του αντιπάλου. χρειάζεται βελτίωση στην πίεση των αντιπάλων ωστε να μη φτάνουν τόσο εύκολα αντιμέτωποι με τα σεντερ μπακ μας.θα το πληρωσουμε πολυ ακριβα .δεν το πληρωσαμε με Χερτα,Αστερα δευτερο ημιχρονο,παο κλπ ουκ εστιν αριθμός. δεν μαρκαρουμε σωστα.πρεπει να το διορθωσουμε γιατι επιθετικά παιζουμε ωραία μπάλα.
ο Γκαλετι δεν ειναι" πεναλταδόρος".τερμααα!
ο Νταρκο τι έγινε? λενε πως θα σταματησει γιατι εχει πρόβλημα υπέρτασης..κριμα το παιχταρά..Πρεπει αν ειναι αλήθεια να πάρουμε κυνηγο οπωσδήποτε.

2 σχόλια:

  1. Nα σε καλησπερίσω κι από δω Υπάρχει κανένας στην Κέρκυρα μη Ολυμπιακός; Εχω αρχίσει κι απορώ Ποιόν δουλεύετε κάθε Δευτέρα στην δουλειά; Μόνο μεσω μπλογκ; Χαίρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαιρε και σε σενα .κερκυραιοι ολοι αρρωστοι ολυμπιακοι! ενεκα η θαλασσα και η ναυτιλια.βαζελους εχουμε συγκεκριμενους στανταρ για να ¨"σκοτωνόμαστε".αλλα φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή