Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

9 ΜΑΤΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΟΥΠΑ -ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ?


9 ματς εμειναν και ειμαστε πρωταθλητές πάλι..αυτο που εχουν συνηθισει οι γαυροι τοσα χρόνια επαναλαμβανεται..και τωρα  αναδρομω  για λιγη σκεψη και για  να μη μενουμε με τις εντυπωσεις..
 η ομαδα λιγα παιχνιδια επαιξε πολυ καλα..σε αλλα κανει πολλες ευκαιρειες και κανει γκολ,σε αλλα κανει ευκαιρειες και δεν βαζει γκολ..και σε πολλα ιδιαιτερα εκτος εδρας οι ευκαιρειες και τα γκολ ειναι πολυτελεια ως επι το πλειστον..
ας ξεκινησω απο αμυνα..
Νικοπολιδης .ουδεν! σεντερ μπακ .ουδεν!και τα τρια..!αριστερα και δεξια..θα μπορουσαν καλύτερα..δεν σταματαμε για ψαξιμο ακομα καλυτερων.συγκριτικα φετος υπερτερουν Παντος και Ντομι..
κεντρικα χαφ..
τι να πω .εδω ειναι η καρδιακη και εγκεφαλικη λειτουργια του οργανισμου της ομαδας..ο Ντουντου αρκετα καλος πολλες φορές..συνδεει αριστα αμυνα με επιθεση και ξεκιναει την αμυνα και την επιθεση ..αδυναμια του η ταχυτητα και τα πολλα φαουλ και η ισχνη αμυντικη του δυνατότητα.. Πατσα...το ανοητο μηχανακι..πολυ τρεξιμο και πισω και μπροστα, τις περισοτερες φορές  χωρις σχεδιο και μυαλο.χαρακτηριστικο του οι λαθος πασες στα δυο μετρα το ευκολο  πουληματης μπαλας που εκνευριζει την ομαδα και το κοινο, και το τρεξιμο να τη ξαναπαρει..περιπτωση μοναδική.. 
Γκαλετι.. Ντιογο..παμε παρακατω..
Μπελουσι..με μπερδευει αυτος ρε παιδια..το λαθος που βλεπω εγω ειναι που προσπαθει να τα κανει ολα με τη μια.πασα ,σουτ, χωρις να κανει τη μπαλα δικη του..χρειαζεται να κραταει λιγο τη μπαλα να μοιραζει παιχνιδι και να αντεχει στα τζαρτζς των αμυντικών..ξερει πολυ μπαλα και αν πραγματικα αυτα τα με τη μια που προσπαθει του πιασουν θα μας αφησει αφωνους..πιστευω οτι εχει μεγαλη εμπιστοσυνη στον εαυτο του και θα του βγει συντομα..
Λετο..ξεκινησε καλα,συνεχισε ασχημα και εκνευριστικα και τωρα βρισκει τον εαυτο του και μεις ενα παιχταρά που αλωνιζει ολη τη πλευρα.αδυναμια του τα νευρα, το γκολ, και ισως η σωστη  πασα ακομα..
παγκος θα πρεπει να ενισχυθει αρκετα για του χρονου και για ευρωπη..
αυτα σε ατομικο επιπεδο ...σε λειτουργια ομαδας αδυναμιες διακρινω  στην επανακτηση της μπαλας στο κεντρο  οταν αμυνομαστε ιδιαιτερα εκτος εδρας ..παραδειγματα με ανορθωση αεκ, χερτα,μεταλιστ,γαλατα,παο,που φαινονταν σαν νατανε η μπαρτσα,επισης κανουμε αμυνα πολυ πισω και ετσι δεν μπορουμε να κανουμε φασεις ευκολα επειδη ο Ντιογο παιζει μονος του -και οχι φουνταριστος-και υπαρχουν μεγαλες διαδρομες  και ..αντιθετως πρεσαρουμε καλα μπροστα,βγαινουμε απο τα πλαγια ωραια,αλλα και παλι βλεπω πως στο κεντρο της αντιπαλης αμυνας δεν το γεμιζουμε οπως πρεπει..πρεπει οι ακραιοι να βοηθουν αμυντικα τη πλευρα τους αλλα και να συγκλινουν προς το κεντρο της επιθεσης οταν γινεται επιθεση απο την αλλη πλευρα...εδω ο κοουτς spika μίλησε και τα ειπε όλα..το λογο εχει τωρα ο άλλος κοουτς.. βαλβερδε νομιζω τον λενε..ας κανει κατι κι αυτος ..δε μπορω να του τα λεω όλα..αμαν πια!

















3 σχόλια:

  1. ο Νίκος λέει
    Σπύρο κατέκτησες το ΙΝΤΕΡΝΈΤΟ
    και είσαι πρώτος στη κριτική
    πες μας πως παίζουν Γκαλέτι και Λέτο
    να σε θαυμάζουν οι Ολυμπιακοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ αγαπητε Νικόλαε ο Γκαλετι ειναι γρηγορος ,τεχνιτης, μπουκαδορος ,με φοβερο σουτ,καλη σεντρα και πασα,σκοραρει σε ολες τις αμυνες οχι μονο σε ελληνικες,βγαζει την ομαδα στην επιθεση γρηγορα,παιρνει σωστες θεσεις,και οταν ειναι στις καλες του βοηθαει και στην αμύνα.αδυνατο σημειο του οτι δεν αντεχει ολο το 90 λεπτο και καθε δευτερα δηλωνει πληγωμενος η χτυπημενος η δε ξερω γω και ετσι χανει 2-3 προπονησεις και ερχεται τεταρτη -πεμπτη για να μπει ενδεκαδα.
    Λέτο.αλογοοο!βλεπεις το δρασκελισμο και τις προποιησεις του με αυτο το κορμι που εχει και μαγευεσαι! ομως καθε βουκεφαλας θελει το Μεγαλεξανδρό του να τον τιθασευσει...πρεπει να παιρνει καλυερες θεσεις σε επιθεση ,να σκοραρει,να δινει πιο γρηγορα τη μπαλα, να βλεπει γηπεδο και γενικα να συνεργαζεται με την ομαδα αρμονικά..θελει δουλεια αλλα θα βγει εκτος κι αν τα μυαλα του ( η αληθεια ειναι πως γυαλιζει λιγο το ματι του..λες ναναι βουρλισμενο?)παρουν αερα που πολυ φοβαμαι συμφωνα με τις ενδειξεις του σαββατου πως μαλλον αυτο συμβαινει ....τοτε αν δεν θελει να δουλεψει ...αντιος μουτσατσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 0 Nικος λέει
    ΕΊΣΑΙ προχωρημένος αγόρι μου,οι ποδοσφαιροφιλοσοφικοπολιτικοτοποθετήσεις
    σου προκαλούν δέος.Σωστός ο spika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή