Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Το συνηθισμενο αποτελεσμα με τα βαζελια

Λουα σερβιρει- Ντερβισης σκοραρει

Βυντρα τον καταλαβες?

Σςςςςςςςςςςςς πελατες!!!!!!!!

παρτα Δαλουκα!!!!!

τι να γραψω για τη νικη αυτη!!!
Ενας Ολυμπιακος που κατεβηκε να παιξει στο γήπεδο του παο με αποντες 4-5 βασικους παικτες του, με ψυχολογια στο ναδιρ λογω των μετριων εμφανισεων και των ατυχων αποτελεσματων που τον εφεραν πισω στη διεκδικηση του πρωταθληματος , που αντιμετωπισε ενα πρωτοφανες ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ κλιμα τρομοκρατιας, ενα διαιτητη που επαιξε 100-0 εις βαρος του,με 65 χιλ. αφιονισμενους βαζελους στις κερκιδες του ΟΑΚΑ, εδειξε το ποσο βαρια ειναι η ερυθρολευκη φανελα του θρυλου της Ελλαδας...
σεντρα Λουα-Λουα ,κεφαλια και τελειωμα του γεννημενου για ντερμπι αγγλου Ντερμπισιρ και ταβλα τα βαζελια ...και το κοτερ επρεπε να σταματησει στη 3αρα παλι αλλα ατυχησαμε ..
ετσι γραφει η ιστορια : νικες Ολυμπιακου 36-νικες παο 25
μεγαλη χαρα σ ολο το κοσμο του ΟΛυμπιακου για τη νικη...ειμαστε περηφανοι γιατι ειμαστε Ολυμπιακοι..
ο παο βλεπει κοκκινες ριγωτες φανελες και χεζεται πανω του..
αγωνιστικα εκεινο που θελω να πω ειναι αυτο που βλεπουμε ολοι..3-4 παιχτες στο κεντρο οπωσδηποτε..εδω μπηκε λιγο ο Οσκαρ που ξερει μπαλιτσα και τοσο καιρο τον εβγαζε αχρηστο ο Μπαντοβιτς ,και ο βαζελος επρεπε να φυγει με τριαρα ..
οσον αφορα τους αντικειμενικους που λενε πως ο παο επαιξε καλυτερα, θελω να τους επισημανω πως το παιχνιδι αυτο λεγετε ποδοσφαιρο και διαρκει 90 ΛΕΠΤΑ!!!
οι βαζελοι εχουν συνηθισει να βλεπουν το παιχνιδιμονο οσο αυτοι υπερεχουν 50-60 λεπτα...το υπολοιπο δεν υπαρχει..τελως παντων να πανηγυριζουν γιατι δεν εφαγαν τη τριαρα στο τελος..και τελος παντων ας τους δωσει καποιος τα καλιστεια..τη νικη τη κερδισε ο ΟΛυμπιακος με την αξια του και τη μαγκια του.. αντε βαζελια και του χρονου...
ετσι γλενταει ο Ολυμπιακος τους καλους πελατες του>>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου