Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ?

καλως ηρθες Ερνεστο και παλι...
ολοι περιμενουμε απο σενα να κανεις ονειρα και ελπιδες μας για ωραια μπαλα και μια πραγματικα καλη ομαδα,πραγματικοτητα..
ο Ολυμπιακος ,Ερνεστο , εχει αρρωστια βαρια... εχει παιχτες καλομαθημενους χωρις ορεξη για πολυ δουλεια...παιχτες χωρις ονειρα και φιλοδοξιες να τελειοποιηθουν, να γινουν καλυτεροι παιχτες.... που παιζουν για παρτη τους και ξεχνουν την ομαδα..παιχτες που ειναι ανεπαρκεις για μια ομαδα πρωταθλητρια ॥ φιλαθλους που αγαπουν την ομαδα και την ακολουθουν παντα...την αγαπουν ομως τοσο που πολλες φορες την πνιγουν..και που υπομονη δεν εχουν καθολου ॥που τα ξερουν ολα και ο καθενας κρυβει μεσα του ενα μικρο Μουρινιο..
μπορεις να κανεις αυτους τους παιχτες να παιξουν ομαδικα? να τρεξουν επιτελους?
μπορεις να κανεις τους φιλαθλους να αποκτησουν υπομονη?
πιστευω πως εχεις την ορεξη τουλαχιστον να δουλεψεις γι αυτο...οι φιλαθλοι αυτη τη χρονικη στιγμη ειναι σχεδον ολοι μαζι σου॥νομιζω πως θα εχεις την ανοχη τους॥
λιγα λογια ομως να πω για το αν θα τα καταφερεις..
θυμαμαι που εγραφα πριν φυγεις ,και ενω το πρωταθλημα το ειχαμε παρει,πως η ομαδα δεχοταν δυσκολα γκολ (14 γκολ ειχε δεχτει) , πιεζε πολυ ψηλα συγχρονισμενα , και επνιγε τις περισσοτερες φορες τον αντιπαλο,επαιζε ποδοσφαιρο κατοχης....θυμαμαι ομως πως η επιθεση μας τοτε ειχε βαλει μονο 50 γκολ , σχεδον ενα ημιχρονο καθε αγωνα το χαναμε ασκοπα , ειχες χρησιμοποιησει 14 παιχτες , κερδιζαμε παντα με ισχνο σκορ, η περιοχη της αντιπαλης ομαδας ητανε αδεια απο επιθετικους μας...τι θα κανεις μ αυτα? τωρα δεν υπαρχει Γκαλετι να βαλει 15 γκολ.. ο ρομενταλ, ο ριερα, ο ντιογο ,ο ιμπαγασα δεν ειναι σκορερ ..πως θα βαλουμε γκολ?
ποιος θα κλεβει τη μπαλα απο τον αντιπαλο? να κανει πραγματικα αμυνα οχι να παρενοχλει..δεν υπαρχει στολτιδης, δεν υπαρχει παντος...μ αυτο τι μπορεις να κανεις μ αυτους που εχουμε?
δε νομιζω Ερνεστο πως μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μ αυτο το υλικο...
ευχομαι ερνεστο να μην αποδειχτει στην περιπτωση σου, πως η ιστορια επαναλαμβανεται συνηθως σα φαρσα...

1 σχόλιο: