Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΓΕΜΙΣΕ ΓΑΥΡΟΥΣ Η ΚΑΒΑΛΑ..ΛΙΜΑΝΙ ΒΛΕΠΕΙΣ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.. ΦΟΥΣΤΕΡ !!!
Ο ΦΕΤΦΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ..ΠΕΝΑΛΤΥ

καταφεραμε να περασουμε απο μια δυσκολη εδρα..και απο μια καλη ομαδα οπως εδειξε η καβαλα..
μ αρεσε η καβαλα..ειχε καλη κυκλοφορια και πρεσιγκ..της ελειπε ο επιθετικος για τα τελειωματα..
εμεις ειμαστε ορισμενες στιγμες καλοι,,,αλλοτε ειμαστε κακοι, και τις περισσοτερες μετριοι..
γενικα δεν ηταν και απο τα καλα παιγνιδια του Ολυμπιακου..κατι στο κεντρο λειπει..αλλα σημερα φανηκε οτι λειπει και στην επιθεση δυστυχως..ο μιραλας εχει σιγησει..τα ακρα ακινδυνα και ουσιαστικα εκτος παιγνιδιου..δε ξερω πρεπει απο πισω να εχουμε μεγαλυτερη υποστηριξη ..ακομα ενα παιγνιδι που ο Ουρταδο με εκανε να ριξω μπινελικια..το σωσε βεβαια στο τελος με τη προβολη..ημαρτον ρε ερνεστο που τον βρηκες αυτονε!!! εξαχνες πολυ???
αυτος ο παντελιτς μου φαινεται πως στο μυαλο του περισσοτερο εχει πως θα υμνησει τους οπαδους και λιγοτερο στον αγωνα..ο ντουντου πολλα λαθη στο πρωτο ημιχρονο..αμαν παντα πρεπει να παιζει μονο ενα ημιχρονο? δε μπορει ναχει σταθερη αποδοση σε 2?
ευχαριστο που ο μαεστρος ιμπαγασα δειχνει να επανερχεται στα καλα παιγνιδια ..και ο μοντεστο που δειχνει χρησιμη μεταγραφη..το ιδιο και ο παρεξηγημενος χολεμπας..
εκεινο που επισης δε μ αρεσε ηταν οτι δυσκολα περναμε τη μπαλα απο τη καβαλα..τι γινεται παληκαρια? γιναμε υπεροπτες? βαριομαστε να πρεσαρουμε? ας πανε οι αλλοι? αμ δε γινεται ετσι παιδια..
παμε ..μη χαλαρωνουμε..εχει δρομο πολυ το πρωταθλημα..και ο βαζελος εχει και αβαντες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου