Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 6-0..

Οι παιχτες μας πανηγυριζουν τη μεγαλη νικη και το 38 πρωταθλημα του Θρυλου Ολυμπιακου
η γκολαρα του Τζεμπουρ..απιθανο τελειωμα ..ειναι σεντερ φορ το παιδι..
ο ξευτελισμος της ΑΕΚ και του καραγκιοζη αδαμιδη.. ισως τωρα μπορει και να τ αξιζαμε τελικα το πρωταθλημα ε κομπλεξικοι?
ο βραχος Μελμπεργκ με κινηση σεντερ φορ καρφωνει το Σαχα.. 2-0
ο μεγας χτες Τζεμπουρ με κεφαλια ανοιγει το σκορ για το θριαμβο...

Ακομα βαζουν γκολ οι παιχτες μας στην ΑΕΚ.. τι βραδια αποψε..μιση ντουζινα εφαγε η αεκαρα και λιγα ηταν..αυτος ο αρχικομπλεξικος αδαμιδης θα πρεπει να εχει σκυλομετανιωσει για τις βρισιες στον ολυμπιακο..πιπερι κοκκινο και καυτερο....τσουζει τωρα καραγκιοζακο?
απο την αρχη η ομαδα μπηκε να δειξει ποιος ειναι τ αφεντικο ..χεσμενοι οι αεκζηδες ουτε που καταλαβαν πως μπηκε το πρωτο στο 2 λεπτο και καπακι το δευτερο..η συνεχεια ηταν ακαταλληλη για μικρα παιδια..αφου διενεργηθηκε βιασμος παρα φυσει..ματαια παρακαλουσαν οι αεκζηδες το διαιτητη να δοσει κανα πεναλτυ εις βαρος τους να αποβαλλει κανα παιχτη τους μηπως και βρουνε καποια δικαιολογια παλι..τι ηταν αυτο !!! ρε μπας και τελικα ο χαρτινος πρωταθλητης το αξιζε το πρωταθλημα ? τι να πω φιλοι μου...αυτοι οι μεταφυσικοι προβληματισμοι των αεκτζηδων θα συζητουνται στις ταξεις των υγειων φιλαθλων!!!!
τελος παντων.. ολοι οι παιχτες μας επαιξαν καταπληκτικα..ο φοβερος Αβρααμ καταπινε τους αντιπαλους του σαν στραγαλια, ο Μελμπεργκ τους αποτελειωνε, ο Μοντεστο γραμμη μαζινο ηταν παντου, ο φουστερ ηταν καταπληκτικος..πρωτος μαρκαρε , πρωτος ξεκιναγε την επιθεση ,σκοραρε..ωραιος παιχτης.. ο ιμπαγασα αρχοντας , ψυχαρα , παιχταρος.. ο Τζεμπουρ ητανε χαρμα ειδεσθε..σεντερ φορ...η πρωτη του σκεψη ειναι το γκολ..οχι πως να τριπλαρει η να κανει τσαλιμακια.. μεσα..ετσι ειναι τα σεντερ φορ..ο ριερα προσπαθησε..ο μιραλας αν δεν ηταν το καταπληκτικο του γκολ, θα ηταν αρνητικος..επρεπε ν αποβληθει..ο Χολεμπας ειναι πολυ καλος παιχτης και αξιζει να παιζει στον ολυμπιακο..ο μανιατης αρκετα καλος , βοηθησε και επιθετικα..
η νικη αυτη ιστορικα μετραει παρα πολυ...ειναι μεγαλη υποθεση καθε τετοια νικη επι αντιπαλων οπως η αεκ.. κερδιζουν νεους οπαδους και κανουν περηφανους τους παλαιοτερους..
38 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
37 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!!

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου