Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ε !!! ΠΡΟΕΔΡΕ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΞΕΝΟΙ?

SANTSES .. ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ ..ΜΗΧΑΝΑΚΙ
ΟΤΣΟΑ..ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΕΞΙΚΟ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΤΣΟΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
JELEN- ΠΟΛΩΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΟΣΕΡ- ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡΑΡΟΣ
ΚΕΒΙΝ ΓΚΑΜΕΙΡΟ -ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΛΟΡΙΑΝ 16 ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΚΕΒΙΝ ΓΚΑΜΕΙΡΟ - ΓΑΛΛΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΛΟΡΙΑΝ
ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΑΦ -ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ
ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ- Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΛΟΡΙΑΝ- ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Σχεδιασμος Προεδρε για το μεγαλο Ολυμπιακο της Ευρωπης?
βεβαίως..εχουμε το χρονο και την ηρεμια να διαλεξουμε παιχτες και την οικονομικη δυνατοτητα να αποκτησουμε αρκετα καλους παιχτες..
ομως εδω μπαινει το ερωτημα.. ποιους παιχτες?

ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ

εχει αρχισει μια προπαγανδα απο πολλους ,και που μαλλον εχει υιοθετησει και η διοικηση , οτι ο Ολυμπιακος πρεπει λεει να ελληνοποιηθει..και εννοουν να εχει πολλουε Ελληνες παιχτες στην ενδεκαδα του..και βεβαια για τη σκεψη αυτη ,κανεις δεν ειναι αντιθετος..ομως στη πραξη να δουμε τι γίνεται?
κατ αρχας ο Ολυμπιακος εχει στις ταξεις του τους καλυτερους ελληνες παιχτες ( Τορο-Αβρααμ-Μητρογλου-Παπαδοπουλο Γ.,Φετφατζιδη , Μανιατης, Γκαλιτσιος και πλειαδα ταλαντουχων παιχτων οπως Ποτουριδης , κατσικογιαννης ,παπαζογλου, Μονιακης κλπ και την ομαδα νεων και εφηβων)
ποιοι απο τους αλλους παιχτες θα μπορουσαν να παιξουν και να προσφερουν στον Ολυμπιακο? Ο Σαμαρας ειναι στη Σελτικ, μηπως ο Παπασταθοπουλος που λενε οι εφημεριδες μας? μα αυτος καθε σε μαρκαρισμα του κανει φαουλ η πεναλτυ..ειναι αυτος ο παιχτης για τον Ολυμπιακο? εδω δε θελαμε το Κυργιακο θα καταληξουμε σε Παπασταθο? μηπως ειναι ο Τζαβελας? δηλαδη αυτος ειναι καλυτερος του Μπραβο η του Χολεμπας?ποιον Ελληνα ρε παιδια? το Φορτουνη? μα αυτος δε παιζει ουτε στην ομαδα του..θα βοηθησει τον Ολυμπιακο?
παρτε το χαμπαρι...δεν υοπαρχει Ελληνας να μπορει να παιξει αυτη τη στιγμη στο επιπεδο του Ολυμπιακου..ας θυμηθουμε το Παναθηναικο τι ελεγε παλαιοτερα.."εχουμε 8 Ελληνες στην εθνικη ομαδα "ελεγαν.. ε και? αυτοι ειχανε ασ πουμε Καραγκουνη και Μπασινα και μεις ειχαμε Τζιοβανι, Καρεμπε..αυτοι ειχανε Γκεκα και μεις Καστιλιο...αυτοι ειχανε οτι ειχανε τελως παντων και μεις ειχαμε Ριβαλντο..μια ομαδα μονος του..τι ναλεμε τωρα..αυτοι ειχανε πιον θελεισ? οποιον και μεις ειχαμε Τζολε..ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ..
την ομαδα την κανουνε οι παιχταραδες..θαχεις Ελληνες βεβαια,αλλα να μπορουνε..και γω δε βλεπω να μπορει κανενας για πρωτη ομαδα..

ΔΑΝΕΙΚΟΙ

τι θα γινει ρε προεδρε με τους δανεικους? παρα πολλοι και κοστιζουν ενα ατσουβαλι ευρω..
Ντιογο, Ντερμπισιρ, επσταιν,νεμεθ,σουμπινιο,κατσικογιαννης,παπαζογλου, μονιακης ,δε θυμαμαι και ποσοι αλλοι...
πρεπει να εκτιμηθει αμεσα ποιοι μπορουν να βοηθησουν και να μεινουν..
ποιοι θα παραχωρηθουν με μεταγραφη και ποιους θα σταματησει η ομαδα να πληρωνει τσαμπα.. ειναι πολλα τα λεφτα και μπορουν να χρησιμοποιηθουν για μεταγραφες ουσιας και πρωτης γραμμης..

ΝΕΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ

Να φυγουνε οι αργοκαρουτες που λεει και ο Αλεφας και ναρθουν παιχτες γρηγοροι , για τη πρωτη ομαδα που να εχουνε προοπτικη..
ο παιχταρας ο ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ της Λοριαν και ο συμπαιχτης του ΓΚΑΜΕΪΡΟ , αρχισκορερ..
ο πρωτος ειναι μαιτρ των ασιστ και ο Γκαμεϊρο ειναι σφαιρα και εχει βαλει ηδη 16 γκολ στο πρωταθλημα..
βεβαια αυτοι οι παιχτες οπως διαβαζω σε γαλλικα σαιτς ειναι περιζητητοι απο παρι, μπορντο, λιλ,κλπ ..γι αυτο χρειαζεται μια επιθεση απο μεριας μας..ειναι παιχτες ν ανεβασουνε επιπεδο την ομαδα..ενδεκαδατοι..
το μηχανακι ΣΑΝΤΣΕΣ της Βαλενσιεν..παιχτης που παει παντου..πρωτος στη μπαλα και πρωτος στο τρανζισιον..μπορντο -λιλ- μονακο τον χτυπανε...
ΓΙΕΛΕΝ: πολωνος Διεθνης επιθετικος που σχιζει δικτυα στη Γαλλια..περσι ειχε 17 γκολ με την Οσερ..φετος λογω τραυματισμου εχει παιξει 15 ματσ και εχει βαλει 5 στο πρωταθλημα και 1 τσ.λιγκ..
ΟΤΣΟΑ : Τερματοφυλακας εθνικης μεξικου και σε μια απο τις καλυτερες ομαδες του Μεξικου..
αυτα ειναι !!! σου μιλαω για πολυ ψαξιμο ..οι γαλλοι παιζουνε συγχρονο ποδοσφαιρο με ταχυτητα , τεχνικη και τακτικη..μας κανουν στην ομαδα..

ΡΙΧΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ..

ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου