Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0


Καποιες φορες βλεπεις τοσο ομορφα ματς που παρακαλας να μη τελειωσουν...
ενα τετοιο παιγνιδι εκανε ο Ολυμπιακος αποψε στο "Καραισκακης "και εκανε τους οπαδους μας που το γεμισαν, να τραγουδουν ασταματητα .. αποψε ο Θρυλος επαιξε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..
καμια σχεση μ αυτο το αθλιο πραγμα που επαιξε στις Σερρες..ενα ποδοσφαιρο που δεν βλεπουμε να παιζετε μεχρι σημερα στην Ελλαδα..
Με μαεστρο ενα καταπληκτικο Ιμπαγασα , και πρωτα βιολια τον βιρτουοζο Ριερα, τον αρχοντα Ντουντου (πολλοι βιαζονται να τον βγαλουν αχρηστο..ελεος!!! ), τον φονια Παντελιτς ( θα κλαψουνε μανουλες ..) , τον συγκινητικο Φουστερ (πολυεργαλειο ), και τον αέρινο Ρομενταλ (αν μαθουν το παιχνιδι του,τοτε μανα καυμενη !!), ο Ολυμπιακος εδοσε μια καταπληκτικη παρασταση στο χορταρι... η μπαλα εφευγε με ταχυτητα και ακριβεια , οι θεσεις αλλαζαν αστραπη, η πιεση στον αντιπαλο καμικαζια( τι ορος ετσι?), οι ευκαιριες σορρηδον..
μαγεψε σε σχεδον ολοκληρο τον αγωνα η ομαδα και μας ευχαριστησε παρα πολυ..
θυμισε ισπανικη ομαδα , με το αδιακοπο πασσινγκ γκειμ, με συρτο ποδοσφαιρο, τα πολλα σουτ, αλλα και τις πολλες χαμενες ευκαιριες... σοβαρη αδυναμια Ερνεστο αυτο..μη το αφησεις να περασει ετσι..και απ οτι ακουσα το επισημανες και συ στη συνετευξη τυπου...βεβαια..αν κανουμε τοσες ευκαιριες και δεν τελειωνουμε το ματς ,δυσκολο ειναι να γινει πατατρακ ?
εν πασει περιπτωσει η ομαδα βρισκεται σε καλο δρομο..πρεπει να διατηρησει αυτο το παθος τη σοβαροτητα και προσηλωση στη νικη ..ο Ολυμπιακος παιζει επιθεση και σκοραρει παλι ..εμπρος !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου