Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 3-0

πραγματι ενα διδυμο που ξεσηκωνει τη κερκιδα και θελουμε να βλεπουμε να μαγευει..ομως πανω απ ολα η αποτελεσματικοτητα και η ουσια...πρωτα η ομαδα παιδια !!
Υμνοι ως συνηθως ( δικαιολογημενοι αυτη τη φορα) για το Μιραλας..λιγο υπερβολικοι..με ενα παιχνιδι εγινε Ροναλντο..τ ακουσαμε κι αυτο απο το καρπετοπουλο..μεχρι το προηγουμενο παγνιδι ητανε ενας μετριος που μας φορτωσε ο Κοκκαλης..
Ντροπη της κρητης? ποιος ο Εργοτελης με το γίγαντα καραγεωργιου? οχι σε παρακαλω..ομως μην λεμε πραγματα που δε μπορουν να αποδειχτουν ρε παιδια..ετσι δηλητιαριαζουμε το κλιμα περισσοτερο.. ας τους να λενε για την υπερομαδα τους..ηγγικεν γαρ η ωρα!!!!!!


σιγουρα αυτη τη περιοδο ,παιζουμε τη καλυτερη μπαλα απ ολους..ομως αρχη ειναι..αν συνεχισουμε ετσι και παραλληλα γινουμε και πιο ουσιαστικοι στην τελικη προσπαθεια και καταλαβουμε πως στο ποδοσφαιρο μετραει το γκολ πανω απ ολα,κι οχι τοσο η φαντεζι ενεργειες, τοτε ναι..σοβαροτητα και αποτελεσματικοτητα ..η συνταγη...ενταξει δεν μας χαλαει καθολου και η ομορφια στο χορταρι με τα ζογκλερικα να γουσταρουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου