Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

χασαμε ακομα ενα ντερμπυ που οπως και με τον παο το ειχαμε στα χερια μας !!!!
τι να πω ρε παιδι μου...μηπως νομιζουμε οτι ειμαστε μπαρτσελονα στα ντουζενια της , και αν παιζουμε χαλαρα και χωρις μυαλο θα κερδιζουμε? μονο κακο κανουν τελικα οι πολλοι υμνοι μετα απο καθε νικη στο καραισκακης..νομιζουν πως ειναι υπερπαιχτες και παιζουν χωρις ψυχη..ενα παιχνιδι που με πειραξε πολυ που το χασαμε..απο μια ομαδα που δεν ειχε τιποτα εκτος απο παθος και δυναμη..το ειπε εξαλλου και ο μακος στο τελος οτι το μονο που εχουνε ειναι η δυναμη και το παθος και οχι ποιοτητα..
εμεις ομως τι ειχαμε σ αυτο το παιγνιδι?

δε καταφεραμε καθολου να επιβαλουμε το ρυθμο μας..η αεκ μας παρεσυρε σε προσωπικες μονομαχιες και στη δυναμη..δεν πιεζαμε ψηλα και δειχναμε σαν να φοβομαστε να επιτεθουμε..νομιζω πως ο βαλβερδε το φοβηθηκε το παιγνιδι περισσοτερο απ οτι αξιζε η αεκ ..
βεβαια αυτο σαν σχεδιασμος..γιατι καθε παιγνιδι εξελισεται διαφορετικα.. τραυματισμος Ριερα και βραχυκυκλωμα του προπονητη.. η απουσια του δεν καλυφτηκε ποτε..ο Ιμπαγασα εμφανως ανετοιμος με πολλα λαθη...ο Μιραλας νομιζει πως εχει το αγγιγμα του μιδα..σουταρε ρε αγορι μου οπως ξερεις ..τι χαλαροτητα ειν αυτη!!! κακη σκεψη!!

και με τα πεναλτυ τελικα τι θαγινει?βαλτο ρε ντουντου να τους τελειωσεις..επιτρεπεται να δινεις ζωη στους πεθαμενους? ποιος εισαι..ο χριστος εισαι? τρεμουν τα ποδαρια σου?
εσυ ρε "φονια" παντελιτς που εισαι? κρυο αιμα θελει και οχι σουτ στα περιστερια..
κοιτατε παιδια να σοβαρευτειτε γιατι το πρωταθλημα θελει μαχες , μη μενετε σε 2-3 καλες εμφανισεις και πασαρελα..οι νικες φερνουν το πρωταθλημα και οχι τα τακουνακια και φαντεζι ενεργειες χωρις ουσια.. τη νικη θελουμε ολοι..τωρα αν μπορουμε να τη παρουμε με το Φουστερ, να παιζει ο Φουστερ..αν μπορουμε με τον Ουρταδο,ο Ουρταδο.. αλλα καποια πραγματα αγαπητε ερνεστο κανουνε μπαμ, τουλαχιστον μεχρι τωρα..ειναι λιγοι και οι δυο..2 πολυ καλυτερους επρεπε να ειχες φερει στον Ολυμπιακο..ο οποιος δεν ειναι εσπανιολ αν δεν το εχεις αντιληφθει να του φερνεις τετοιου επιπεδου παιχτες.. Θελουμε πρωτης διαλογης..βρες λοιπον τις καταλληλες λυσεις ..εχεις ροστερ..μην απαξιωνεις παιχτες και προσπαθησε να παρεις απο ολους τα περισσοτερα ..αντε εχουμε δρομο ακομη..το μονο θετικο οτι η ομαδα εχει προσανατολισμο και αγωνιστικη ταυτοτητα..θελει βελτιωση στην σκεψη και να μην χαλαρωνουμε οταν δεν τα καταφερνουμε να προηγηθουμε νωρις..να μην την παταμε οπως η αρσεναλ,που παιζει μπαλιτσα αλλα στα δυσκολα χανει αν δεν της παει το ματς..
και τωρα ολοι να αρχισουμε: φταιει ο ενας , φταιει ο αλλος , ο βαλβερδε, ο ντουντου ,ο φουστερ , ο παπας και ο φουφουτος..βοηθαμε? ας αφησουμε την ομαδα με ηρεμια να δουλεψει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου