Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

κυπελο Ελλαδος.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΠΑΟΚ 1-1

ο κοσμος ηταν θερμος αλλα ειχε και στιγμες ασχημες..βεγγαλικα-κερματα ..στη γωνια μας περιμενουν παιδια.προσοχη!!!
ο πολυ-πολυτιμος Μοντεστο πανηγυριζει με το παλτο !!

τι ματς κι αυτο!!
στο πρωτο ημιχρονο δε παιχτηκε καθολου μπαλα..ποιον ευνοησαν συντροφοι τα βεγγαλικα στο χορταρι και οι συνεχεις διακοπες? την ομαδα μας που ηθελε ρυθμο και να παιξει μπαλα? οι " τραυματισμοι " των "γιγαντων "του μπαοκ που το θυμουνται καθε φορα που παιζουν με τον ολυμπιακο να κανουν τσαμπουκαδες, να προκαλουν με συνεχεις διαμαρτυριες και ειρωνειες, ενω με τους βαζελους ανοιγουν τα ποδια σα καλες κοπελες.. τελως παντων με τις βλακειες καποιων στη κερκιδα και τις προκλησεις χαθηκε ενα ημιχρονο..παρ ολ αυτα καταφεραμε με το Μοντεστο να σκοραρουμε 1-0 με κεφαλια.
στο β ημιχρονο η ομαδα επαιξε μπαλιτσα.ο παοκ ηταν μια ομαδουλα που ταμπουρωμενη πισω προσπαθουσε να μη διασυρθει..σ αυτο το διαστημα χαθηκαν συμαντικες ευκαιριες και η ομαδα ειχε ρυθμο και ευκαιριες..γκολ δεν εβαλε.. ο Ριερα μια απο τα ιδια ..εχει μια ταση να χαρακτηριστει ακριβο παλτο ..προς στιγμη ειναι πολυτελης καπαρτινα..Ο ρομενταλ σε ρηχα νερα , δε παιρνει πρωτοβουλιες ρε παιδι μου..δε μπορει να κανει ντριπλα να μπει μεσα παρα μονο με ταχυτητα..ο ιμπαγασα στο πρωτο ημιχρονο εκανε σωρεια λανθασμενων μεταβιβασεων..στο 2 ανεβηκε πολυ, αλλα και παλι δεν ηταν ο γνωστος μαεστρος..Το ανησυχητικο ειναι η ακομα μια φορα ασχημη και ακινδυνη εμφανιση του Μιραλας..μηπως μεχρι εδω ηταν το αστερι του? διατων αστερας? ευχομαι πως οχι..ο παντελιτς δε μπορεσε να σκοραρει , δε πηρε μπαλα στη περιοχη.. και μια απορια προς Βαλβερδε..
ρε ερνεστο, τι αλλο πρεπει να κανει πια αυτος ο παιχταρας ο Ζαιρι για να τον βαζεις? δε βλεπεις πως ειναι 2 κλασεις καλυτερος απο τον περιπατητη και ακαπνο ριερα? βαλε το ριερα αλλαγη ..γιατι οι εμφανισεις του γι αυτο δε κανουν?
τελως παντων Ο Νικοπολιδης το επνιξε το γκολακι ,,αλλες φορες αυτο θα το ειχε καθαρισει με την σωστη εξοδο και το κλεισιμο του οραρου πεδιου στον βιερινια..τωρα εκανε πισω-πισω για νατον αφησει να σουταρει..μηπως αληθεια τον αφησε? ερωτηση κανω....
βεβαια αν παιξουμε σαν ολυμπιακος στη τουμπα , θα προκριθουμε ανετα γιατι ο παοκ δεν εχει τιποτα εδω που τα λεμε..μονο ξυλο , διαμαρτυριες , Βιερινια και Κοντρερας..αν πιασουμε ρυθμο θα τα εισπραξουνε τα τεμαχια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου