Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0

ο κοσμος παντα στο καθηκον
η μυτη του ποδιου του σουλτανι ειναι ηδη ατο χορταρι.. μουφα και αποβολη ..σωστο!!
οι σκορερς πανηγυριζουν

ειχαμε μια αγωνια πως θα παρουσιαστει η ομαδα μετα τη διακοπη ..η αληθεια ειναι πως η ομαδα δεν ειχε το ρυθμο που ειχε πριν τη διακοπη του πρωταθληματος..γεγονος βεβαια ειναι πως κανενα κεντρικο χαφ δεν επαιζε, ο τοροσιδης μια προπονηση ολο αυτο το διαστημα,η συνεργασια Γ. παπαδοπουλου κ ιμπαγασα δεν ηταν καλη ( φυσικο ειναι ) , αν προσθεσουμε και τη μετρια εικονα των ακραιων και του Μιραλας ,τοτε διακιολογειται η μη υπαρξη ρυθμου..
ενα γκολ απο τον αεικινητο και πολυτιμο Φουστερ και το Παντελιτς διαμορφωσαν το τελικο 2-0..ολα καλα και οι βαθμοι στο σακουλι..
βεβαια για ενα ακομη παιγνιδι ο ριερα δεν προσφερε τιποτα..αρνητικοτατος..εφυγε το μισο του πρωταθληματος και ακομα πεςριμενουμε να δουμε το καλο του προσωπο..μηπως στις αποκριες?
ο αλλος μας ακραιος Ρομενταλ ,ειχε καποιες θετικες ενεργειες αλλα και παλι δεν εβγαλε αυτο που μπορει.
αυτος ο Γ.παπαδοπουλος που δε κοβει καθολου και πασαρει συνεχως οριζοντια, η πισω ,που δε μπορει να τρεξει με τη μπαλα στα ποδια πιστευει πως εχει μελλον στον Ολυμπιακο?
αλλο ενα παιγνιδι που ο μικρος Ποτουριδης δειχνει πως εχει πολυ μελλον στη ομαδα μας ..
και βεβαια να μη παραλειψω ΜΙΡΑΛΑΣ..αλλη μια προβληματικη εμφανιση..νομιζω πως εχουμε βιαστει να τον μετατρεψουμε σε υπερπαιχτη και πολυ φοβαμαι πως το αστρο του σβηνει..ας κοιταξουμε να αξιοποιησουμε οποιους σκορερς διαθετει (?) η ομαδα η ας αποκτησει επειγοντως εναν..ο μιραλας δε με πειθει για τη σταθεροτητα του , την ομαδικοτητα του και την αποτελεσματικοτητα του..μακαρι και ευχομαι να κανω λαθος.. καλη χρονια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου