Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

παο-ολυμπιακος 2-1

ο τασος κακος κανων το ιερο του χρεος

διαμορφωνει τ αποτελεσμα του πινακα

ο σισε κλωτσαει το ποδι του αβρααμ και ο κακος δειχνει πεναλτυ!!!!
ο μιραλας καρφωνει το παο

ηταν ενα καλο παιχνιδι σε εξελιξη σκορ αλλα με ασχημο το αποτελεσμα για την ομαδα μας..
σε ολη τη διαρκεια του αγωνα φανηκε η αξια της ομαδας και η ποιοτητα της , τοσο στη κυκλοφορια της μπαλας , στο πρεσινγκ , στην συνολικη ομαδικη προσπαθεια.. στο πρωτο μερος το αποτελεσμα ανταποκρινοταν στη πραγματικη εικονα του ματς..στην επαναλειψη ειχαμε μια απο τα ιδια στο πρωτο 10 λεπτο..οποτε εξω απο τη γραμμη της μεγαλης περιοχης του παο χανεται η μπαλα και ο βυντρα νομιζω διωχνει ..ο ντουντου στο υψος περιπου του κεντρου πεφτει να κοψει τη μπαλα , αλλα δε τη βρισκει καλα , αλλαζει πορεια και αιφνιδιαζει το μελμπεργκ που πηγαινε πανω του και ηταν ετοιμος να κοψει, και φτανει στο χριστοδουλοπουλο που με τη ταχυτητα που ειχε, πεταει τη μπαλα μπροστα απ τον αβρααμ και σεντραρει στη περιοχη ,οπου πισω απ τον τοροσιδη ο οποιος δε βρηκε τη μπαλα να τη κοψει, ερχοταν ο σισε και 1-1.
δηλαδη διωξανε τη μπαλα και μπηκε γκολ!!!!!! μεγαλη μπαλα παιδια.!!!
και απο εδω εχουμε σοου κακου...
2-3 λεπτα αργοτερα, ξεχυνεται ο Φουστερ στη μικρη περιοχη του παο και μετα απο αγαρμπο μαρκαρισμα του σπυροπουλου πεφτει..ο κακος δεν δινει πεναλτυ , ο σπυροπουλος πιανει το φουστερ απο το λαιμο και το παιχνιδι συνεχιζεται..απο αποκρουση της αμυνας του παο με τη μπαλα στον αερα, μονομαχουν για τον ελεγχο της ραουλ μπραβο και χριστοδουλοπουλο ς, ο οποιος με στιγμιαιο ελεγχο προλαβαινει και ανοιγει προς τα αριστερα οπου εμπαιναν σισε και γκαρσια...ο σισε πρωτος παραληπτης της μπαλας , ακουει προφανως το γκαρσια , και τη τελευταια στιγμη ανοιγει τα ποδια για να την αφησει στον επερχομενο γκαρσια..αυτη ομως οπως φανηκε, ακουμπαει στο αριστερο του ποδι και ως εκ τουτου ο γκαρσια θα επρεπε να σημειωθει οφ σαιτ.. δεν εγινε και μετα απο πασα του, ο σισε βρισκεται φατσα με το παρντο..ο αβρααμ τρεχει να τον εμποδισει και προλαβαινει να βαλει το ποδι του προς τη μπαλα μπροστα απο το ποδι του σισε..ο σισε κλωττσαει το ποδι του αβρααμ και.... κακος και πεναλτυ και αποβολη..2-1 σκορ και ο Ολυμπιακος με 10 παιχτες..καπως ετσι γραφτηκε το αποτελεσμα..
εκτος του κακου που νομιζω πως επαιξε το σημαντικοτερο ρολο στο αποτελεσμα, αλλα στοιχεια που συνετελεσαν ειναι νομιζω η χαλαροτητα που δειξαμε στις μονομαχιες στο δευτερο ημιχρονο, νομιζοντας πως το παιχνιδι τελειωσε επειδη και η εικονα του παο ητανε ασχημη..δεν δικαιολογειται καμια αδρανεια και σοφτ ισμος σε ντερμπυ...ητανε ενα ατυχο αποτελεσμα που συμβαινει στο ποδοσφαιρο ...ο φετφα δεν ηταν καλος..νομιζω πως του επεσε βαρυ το ξεκινημα απο την αρχη..ο φουστερ δεν εδειξε κατι...ο ριερα αργος φαινεται,χωρις εκρηκτικοτητα και πολλα λαθη, δε πηρε πρωτοβουλιες. ο μιραλας πολυ καλος αλλα να παιζει και πιο ομαδικα, ο ντουντου πολυ καλος στο τελος κουραστηκε και δεν μπορουσε να καλυψει ολα τα πλατη και τα μηκη, ο ιμπαγασα φοβερος τεχνιτης και μπαλαδορος ολκης, παιζει με τη μια γιατι δεν εχει εκρηκτικοτητα να παρει μετρα και ν αφησει πισω αντιπαλο, αλλα βλεπει γηπεδο και μοιραζει φοβερες πασες..οταν η ομαδα εχει κοντα τις γραμμες της και πιεζει οργανωμενα με σωστες αποστασεις, τοτε ειναι και ενας πολυ καλος "κλεφτης" ..σ ανοιχτο γηπεδο φυσικα αδυνατον να κοψει..
ο τορο δεν ηταν καλος ...ο αβρααμ δεν ηταν καλος...ο μελμπεργκ καλος οπως και ο ραουλ μπραβο που νομιζω πως συγκριτικα ητανε ο καλυτερος της αμυνας..
δεν θα κανω κριτικη του βαλβερδε, γιατι ειδα το παιχνιδι 2 φορες ( ναι..τετοιος μαζοχισμος) και ειδα οτι το αποτελεσμα ειναι πλασματικο τελειως...
προχωραμε για το πρωταθλημα κι ας διορθωσουμε τα λαθη και οσους ειναι λαθος...
ΦΟΡΤΣΑ ΘΡΥΛΕ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ..

7 σχόλια:

  1. etsi mono nikane ta vazelakia. sixathikame me tin dietisia. ai sixtiri pia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που γίνονται τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουν προηγούμενο. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι ανύπαρκτος εντελώς ενώ αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύεται την υπεροχή του σε κανέναν αγώνα φέτος ώστε να τον τελειώνει όταν πρέπει. Αμέσως μετά την ισοφάριση στο ντέρμπι γίνεται ανατροπή του Φετφατζίδη στην γωνία της μεγάλης περιοχής, η Nova δεν έδειξε καμιά επανάληψη της φάσης και λίγοι την αντιλήφθηκαν όπως φαίνεται. Η φάση του Φούστερ αν γινόταν ανάποδδα οι βάζελοι θα φώναζαν για ένα χρόνο, ενώ το πέναλτι αν και φαίνεται εξ αρχής ότι μάλλον είναι σωστή απόφαση τελικά ο Σισέ και κλωτσάει τον Παπαδόπουλο και κάνει θεαματική βουτιά. Κάκος, Δαλούκας, Σπάθας, όλος ο τύπος μαζί τους, αλλά είναι ανύπαρκτοι πραγματικά. Και ας πουλάνε παραμύθια για τα προηγούμενα πρωταθλήματα για να νομιμοποιήσουν αυτά που γίνονται τα δύο τελευταία χρόνια όπως έγινε και στο Δούρειο πρωτάθλημα του 2004, τέτοιες σφαγές και αλλοιώσεις δεν γινόντουσαν, ήταν με ελάχιστες εξαιρέσεις κατώτεροί μας πάντα, ενώ είχαν και τα σπρωξίματά τους για να βγαίνουν δεύτεροι και να παίζουν CL. Το παίζουν ταλαιπωρημένοι και κατατρεγμένοι από πάνω. Αλλά το πιο αστείο είναι ότι μας βαφτίζουν και πάλι πελάτες, μας κέρδισαν μετά από 3,5 χρόνια, σκόραραν εναντίον μας μετά από 3 χρόνια, αλλά κάθε φορά που μας κερδίζουν (μια στο τόσο) γινόμαστε πελάτες τους. Ήθελα να ξερα, γνωρίζουν τι σημαίνει πελάτης; Κάκος, Δαλούκας, Σπάθας, κανείς δεν θα τους δώσει πρωτάθλημα φέτος ότι και να κάνουν γιατί δεν υπάρχουν σαν ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re poystrakia gayrakia ti einai ayta poy grafete?den itan penatlti sto ciise kai itna ston malaka saw ton foyster.pirate apo ta tria to makritero kai dromo tora.tha erthoyme kai sto peiraia kai tha sas paroyme ta sobrakia malakismena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re poustrakia gavrakia eiste a8lioi tosa xronia pairnate paixnidia me ti diaitisia kai mia fora pou itan kanonikos o agwnas milate. eiste oi pio a8lioi opadoi olis tis elladas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalo tha einai na blepete ton agwna prin to "garo" h ta ouiskia h ta mpyronia.
    Den kerdizei tipota h omada sas otan ths dinete dikaiologies.To idio kai gia ton panathinaiko lew , xreiazomaste pollh douleia akoma gia na sas ton ksanaakoumphsoume sto falhro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ cynisco & anonymo 1.
    φυσικα και εγιναν ΤΑ οργια απο πλευρας διαιτησιας στα 2 πρωταθληματα του βαζελου , αλλα οχι μονο απο πλευρας διαιτησιας..ξεχνατε μηπως τον καλογερο του μπαοκ που μοιραζε το χρημα ¨" που ειναι δωρο απο καποιους φιλους "? η τις χορηγιες και τηλεοπτικα σ ολους περσι που ηταν το πιο βρωμικο πρωταθλημα απο καταβολης της Α εθνικης?
    φυσικα και δεν εχουμε προβλημα για το πρωταθλημα αν παιζουμε με τον ιδιο ρυθμο δεν χαλαρωνουμε και σκοραρουμε οταν εχουμε πατησει τον αντιπαλο...εξαιρω βεβαια καθε ασταθμητο παραγοντα ..καταλαβαινομαστε νομιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανωνυμο βαζελο επισκεπτη:
    φιλε μου επειδη το επιπεδο σου εχει αρνητικο προσημο θα επρεπε να κανονικα να σε αγνοησω..
    αλλα πρεπει να ξερεις πως ο Ολυμπιακος τοσα χρονια , απο την ιδρυση σας μεχρι σημερα σας πηγαινει στα τεσσερα συνεχως..οταν κερδιζει ο παο ειναι ολα κανονικα ..οταν κερδιζει ο ολυμπιακος για εσας φαινε παντα οι αλλοι ..
    υπηρχε ρε ακατοικητε , περιπτωση να βαλει γκολ αυτος ο παο που ειδες εσυ? μονος σου λες πως θελει δουλεια πολυ..ειχε καμμια δημιουργικη προσπαθεια ? συνεχως στην αμυνα ητανε σαν τον ακρατητο.. τα γκολ τα βαλατε μετα απο αποκρουση (!)..με δυο παιχτες μονο κατω απο τη σεντρα..ηταν λαθη των αμυντικων μας..αυτο ομως δεν αναιρει την αλλοιωση του αποτελεσματος απο τη λαθος αποφαση του Κακου..αν εχεις μυαλο ,που δε νομιζω , μπορεις να καταλαβεις τι γραφω..εκτος αν οι μονες λεξεις που γνωριζεις ειναι οι βρισιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή